Min blogg - Susanna i Ghana

Mot nya äventyr

Det är med stor glädje jag nu kan konstatera att så gott som alla projekt som jag inför detta halvår hade planerat att genomföra på barnhemmet, nu faktiskt har genomförts. Detta trots att mycket hade förfallit då jag kom hit i januari och många resurser därför har fått läggas på att bygga upp det på nytt. Åkern är nu också på ingång och många andra projekt likaså. Alwins fot läker sakta men säkert, även om han fortfarande är tvungen att åka in till sjukhuset i Accra en gång i veckan och varje dag tar så starka mediciner att han under långa stunder inte kan göra mycket annat än att ligga utslagen i sin säng.


Imorgon beger jag mig norrut i Ghana, för att under de närmsta två veckorna ägna mig åt nya, expanderande äventyr. Spännande och utmanande. Nya krafttag och en stark vilja. Nu vidgar vi vyerna, nu kör vi!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan