Min blogg - Susanna i Ghana

Sharing is Caring

Igår kväll vankades det möte i Tanoso strax utanför Kumasi, för att planera hur den kommande veckan ska se ut och bäst spenderas så att så mycket som möjligt hinner genomföras. Ett långt och givande samtal som så många andra gånger fick mig att önska att jag kunde klona mig själv och även ge dygnet dubbelt så många timmar.


Dagen idag har spenderats på barnhemmet Perfect Peace, som mina fina vänner i OYE – open your eyes supportar. En härlig dag med fina samtal, mysiga kramstunder och många varma känslor. Då regnet öste ner utanför trängde vi ihop oss på den lilla golvytan tillsammans. En planering för vad som under denna tid kan göras för att hjälpa föreståndaren Mary och barnen har lagts upp. Imorgon hyr jag först en bil som ska proppas full utav blöjor, matvaror och en mängd andra nödvändigheter. Då toaletterna bakom barnhemmet har rasat samman är detta någonting som jag kommer lägga de största resurserna på. Cement och sand ska införskaffas och toaletterna ska lagas samt byggas upp på nytt. Mycket informationsinsamling och utvecklingsarbete blir det också, för att hjälpa mina fina vänner Linnéa och Isabell, vilka för ett år sedan startade en fadderverksamhet för Perfect Peace. Sharing is Caring och för mig är det en välsignelse att få vara med om alla dessa möten som lämnar så fina avtryck i hjärtat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annica Jansson | Svar 16.05.2012 11.41

Beundrar din kämparglöd och är innerligt glad att du ser till våra barn o deras behov på PP. Stor kram till dig!!! /annica

pialotta | Svar 15.05.2012 23.57

Fina du,har inte så många ord,men kämpa på, kram Linneas o Fridas mamma Pia

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan