Min blogg - Susanna i Ghana

En efterlängtad glädje

Tänk att en dag helt utan förvarning kan servera en så stor dos glädje. När man har levt som i ett slagfält och alla kraftansträngningarna till slut ger resultat.

 

Du är så stark, min fina lilla tjej. Efter allt du har fått utstå den senaste tiden, där jag på avstånd har stått maktlös utan möjlighet till att ingripa. Sättet på hur du tittar på mig, hur ditt lilla ansikte sakta spricker upp i ett stort leende och lämnar de spända oroliga dragen som så länge funnits där. Sättet på hur du sluter dina små armar kring min hals och på nytt låter mig omsluta dig i en stor varm kram. Den tillit och det förtroende du visar att du fortfarande vågar känna för mig efter allt som har hänt, är mer än jag någonsin vågat drömma om. Det finaste och mäktigaste jag någonsin kunde få. Min fina lilla tjej, äntligen är vi tillsammans igen!

 

Den senaste veckan har händelseutvecklingen fort gått framåt. Ungefär hälften av barnen är kvar på barnhemmet, resten har återvänt till släktingar i deras hembyar. Några av barnen har själva sökt upp mig för att be om hjälp att komma bort ifrån Kofi Ansah, för andra barn är det släktingar som har sökt kontakt med mig för att be om fortsatt hjälp. Det är mycket att ordna med och allt måste hela tiden ske med stor försiktighet, men jag gör allt jag kan för att försöka hitta alternativa lösningar för så många av barnen som möjligt. I söndags åkte vi och hälsade på den familj som har agerat fosterfamilj åt fyra av våra barn, innan de kom till oss på barnhemmet. Tillsammans kom vi fram till att barnen ska återvända till dem, med hjälp av fortsatt finansiellt stöd från oss. Barnen ska även få börja i en privatskola som ligger i närheten. Igår åkte därför mamman i familjen till Kofi Ansah och hämtade Bebei, Moses, Cephas och Esenam. Stor dramatik utspelade sig med både hot och förolämpningar, men till slut lyckades mamman ta med sig dem därifrån. Omtumlande för barnen, men det viktigaste är att de nu är i tryggt förvar. De har haft det allt annat än bra de senaste månaderna och nu kan det bara bli bättre.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan