Min blogg - Susanna i Ghana

Justice har äntligen hittat hem

Justice, som nu är 14 år gammal, kom till oss på barnhemmet i Kofi Ansah för drygt fyra år sedan. Han är uppväxt med sin pappa, men som på grund av en svår motorcykelolycka med en hjärnskada som följd, inte längre hade möjlighet att ta hand om sin son.

 

Justice har nu till vår stora glädje lämnat Kofi Ansah och är tillbaka hos sin pappa. Tillsammans med övriga familjemedlemmar och släktingar hjälps de åt att ta hand om varandra. Förutom att nu stödja Justice i hemmet så har Justice och hans yngre syster Susanna även fått börja i vår skola Royal Best Hope School som vi driver i byn Oboyambo. Vi har flera elever från Justice hemby och vår skolbuss plockar upp och släpper av barnen där varje dag.

 

Jag börjar äntligen lyckas ordna upp saker och ting för flera av våra barn och ingen är gladare än jag! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan