Min blogg - Susanna i Ghana

Älskade lilla Du

När han kom gåendes runt husknuten så brast mitt hjärta. 

 

Den tidigare så livfulla lilla krabaten, som jag för tre år sedan mot alla odds lyckades rädda tillbaka till livet. Den knubbiga lilla pojken med de största skrattgroparna jag någonsin sett. Han var som borta. 

 

Det var en tanig liten kille med sänkt huvud som mötte mig. En blick så långt insjunken att jag för en stund aldrig trodde den skulle möta min igen. 

 

Men så tittade han upp. Den smala lilla halsen bar upp huvudet och våra blickar möttes. Ett ljus tändes där inne och sakta spred sig det lilla välkända leendet över hans ansikte. Hans tunna lilla kropp omsluten av mina starka armar som aldrig mer ville släppa. 

 

En blick som åter sjönk in när vi sa hejdå. Ett hopp om en trygghet som än en gång lämnade det lilla barnet. 

 

På måndag kommer jag tillbaka, och då ska vi hitta en lösning så livet kommer tillbaka till dig igen. Och för alltid. 

 

Älskade lilla Daniel.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan