Min blogg - Susanna i Ghana

Ett steg i taget

För ett par veckor sedan sökte en av lilla Daniels släktingar upp mig. Han hade hört att jag lämnat Kofi Ansah och bad mig om hjälp att ta Daniel därifrån samt finna en annan lösning för Daniel framöver. 

 

Daniel hämtades hem till släktingarna och sedan dess har vi tillsammans jobbat på att hitta olika lösningar så att Daniel ska få det så bra som möjligt. Släktingarna må vara väldigt gamla, men det är en otroligt varmhjärtad och mysig familj. Daniel har nu börjat anpassa sig till sin nya hemsituation och vi har kommit fram till att om vi kan undvika att än en gång rycka loss han från sin trygghet så vill vi göra det. Daniel kommer därför bo kvar hos släktingarna en tid framöver, för att se om det fungerar för alla. Vi finns hela tiden där och stöttar och hjälper så gott vi kan. Blir det allt för svårt kommer Daniel att få flytta till vårt andra barnhem. 

 

Idag var Daniels första dag i vår skola. Det var en nybadad liten kille i full fart med att äta frukost som mötte oss när vi kom för att hämta honom imorse. Den senaste tiden har inneburit stora påfrestningar för honom vilket har gjort honom både svag och orolig. Vi tror dock på att försöka få in stabilitet och rutiner så fort som möjligt i hans liv igen, så att han har något att ta fasta på. Jag står där bredvid honom hela tiden. Tillslut kom det lilla leendet fram och jag kunde med en fin känsla i hjärtat vinka av honom vid hans klassrum på förskolan!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan