Min blogg - Susanna i Ghana

Nystart med nya möjligheter

De senaste dagarna har det packats och planerats för fullt. I måndags började nämligen Esenam, Cephas, Bebei, Moses och Noah skolan! Mycket ska med när man bor på internat. Madrasser, kuddar, hinkar, tallrikar, myggnät, lakan, handdukar, skolväskor och mycket annat. Märkpennan gick varm men till slut var vi redo.

 

En lång dag med hämtning av barnen hos fosterfamiljen långt borta, inskrivning och administrering på internatskolan, tester för att bestämma klass, inhandling av skolmaterial, installering i sovsalarna och måttagning inför skoluniform, idrottskläder och kyrkdräkt. Nu är äntligen allt klart, barnen är lämnade och vi är trötta men nöjda!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Emma dahlgren mensah | Svar 25.10.2015 09.27

Hoppas verkligen de kommer få det bra på internatskolan... antar att du kommer hålla koll på hur de har det? Kram Emma Mensah.

Susanna 25.10.2015 11.33

De trivs jätte bra! Det är besökstid på helgerna så jag hälsar på varje vecka :)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan