Min blogg - Susanna i Ghana

Mina älskade krigare

Första gången jag såg er sitta där trodde jag inte det var sant. Ni hade sökt upp och kommit till mig, helt självmant. Mitt hjärta flög upp i halsgropen av glädje men synen som mötte mig fick mig att stanna upp. Mina fina killar, Isaac och Ebenezer. Glädjen fanns kvar där i era blickar, men ni har fått utstå mycket och det har satt sina spår. Vi pratade länge och ni bad om hjälp. Hjälp om att kunna lämna Kofi Ansah och få fortsätta kämpa för en god framtid. Därefter kom ni varje dag. Satt där under trädet på vår skolgård. Den viljan ni uppvisade är beundransvärd, men desperationen gör mig så sorgsen. Det blev många försök att tillsammans försöka hitta era släktingar, många turer dit och funderingar hit. Det har inte varit lätt, men jag är så stolt över er. Ni har vägrat ge upp, när vi har misslyckats så har ni försökt komma på nya lösningar. Vilket till slut gav resultat.

 

Isaac M och Ebenezer bor nu hos fosterfamilj som med stöd från mig tar hand om dem, och går i vår skola. Världens starkaste grabbar som har min fulla respekt. Tänk att jag har fått vara med och uppfostra dem och nu, till stor del tack vare dem själva, även får vara med och bygga deras framtid.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan