Min blogg - Susanna i Ghana

Från tanke till handling

”Syftet med min resa är detsamma som mitt mål med hela mitt liv, att få göra något bra för andra människor. Jag vill lära, jag vill hjälpa och jag vill förändra. Förändra människors liv, förändra världen. I alla fall så vill jag bidra med något en bit på vägen, en bit på vägen i rätt riktning mot en bättre och mer jämställd värld. Det tror jag att jag gör bäst genom att finnas till för dessa barn och genom kunskap och kärlek ge dem ett lyckligt och meningsfullt liv. Ett liv som alla människor är värda.”

Året var 2007 och jag hade precis bestämt mig för att följande år åka till Ghana, för allra första gången. Förväntningarna var höga, men jag visste egentligen inte alls vad jag kunde förvänta mig – eller vad som komma skulle.

Nu sitter jag här, nästan 5 år senare. Det är rätt otroligt, när jag tänker efter. Vilken resa det har kommit att bli, sedan den där kvällen 2007 då jag satt och skrev ner mina ord kring min första resas syfte. Vilken resa det har kommit att bli, för mig och för så många andra.

Ghanalivet. Det bästa beslut jag någonsin har tagit.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan