Min blogg - Susanna i Ghana

Åter hem till byn

Det har varit en fin tid i Kumasi med många expanderingsprojekt utförda. Ett fantastiskt samarbete har här skapats vilket självklart kommer att fortsätta och utvecklas även i framtiden. Arbetet med barnbyn som LoszuGhana står bakom är ett otroligt projekt som kommer att göra så stor skillnad för så många barn i framtiden. Det är ett privilegium att jag (tillsammans med er) får samarbeta med dem och se till att barnbyn blir färdig.


Imorgon bitti är det dags att packa ihop min lilla ryggsäck och åka tillbaka hem till byn och mina finaste barn. Ett kärt återseende kommer det att bli med andra ord. Det är mycket att ta tag i när jag väl är tillbaka. Vattentanken har till exempel gått sönder och läcker, efter att vattenbilen körde fast vid påfyllningen. Som sagt, regnet ställer till med många problem här då marken förstörs.


Under nästa vecka får vi också finbesök på barnhemmet. Vi får nämligen besök av en reporter från en stor tidning i Sverige, som under en veckas tid ska följa mig och mitt arbete på barnhemmet. Resultatet kommer sedan att bli ett långrepotage i tidningens bilaga. Helt fantastiskt är det och vi är så glada över detta!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan