Min blogg - Susanna i Ghana

NYHET: Köp donationssmycke!

Jag slutar aldrig att förvånas över hur många fina människor det finns som lägger ner tid och arbete på att hjälpa mig samla in pengar, på ett eller annat sätt. En av dess heter Anna och har tagit ett enormt fint initiativ. Via en facebook-sida som hon har startat ("Smycken för projekt ghana") ger nu andra möjligheten till att köpa smycken, där näst intill hela summan går direkt till mitt arbete med barnhemmet. Nedan följer ett utdrag från hennes egna ord på sidan:


"Jag har länge tänkt på HUR jag skulle kunna stödja Susanna i hennes arbete mer än att bara sätta in en summa pengar då och då. Till slut kom jag på idén att göra de här smyckena som man kan få om man donerar pengar till projektet.


Vill du ha ett smycke så skriver du det i kommentarsfältet, här är det först till kvarn som gäller. Sedan sätter du in summan på konto: 9271-645 029 3 i Ica-banken. Skicka också ett mejl (anna@helal.se) med din adress och att du har satt in pengarna. När jag ser att pengarna är på kontot så skickar jag  dig smycket. Lätt som en plätt!


Av pengarna går ca. 25-75:- till material- och eventuella fraktkostnader, resten direkt till Projekt Ghana.

Smyckena gör jag av glaspärlor, halvädelstenar och tibetanska silverdetaljer. På varje smycke sätter jag en pärlrad av halvädelstenar i grönt, rött, gult och svart (som färgerna i Ghanas flagga) för att markera att det är ett donationssmycke.

Alla smycken jag gör är unika, inget blir exakt det andra likt. Om jag har material till det tar jag gärna emot beställningar på smycken i andra färgställningar än de jag visar här. Bara mejla på anna@helal.se"


Som sagt, ett helt underbart initiativ och smyckena är helt fantastiska!


Klicka här för att komma till sidan: http://www.facebook.com/SmyckenForProjektGhana


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan