Min blogg - Susanna i Ghana

Alice i underlandet

En oerhört glad och härlig tjej på 9 år är nu en i vår familj, vi säger varmt välkommen till Alice annars kallad Mame Adfoa!


Alices mamma dog när hon var liten och pappan gifte om sig. Alice nya styvmamma behandlade henne så illa så att socialen ryckte in. Hon arbetade hårt i hemmet och tvingades att passa upp på sina mycket äldre styvsyskon hela tiden. Klockan 3 varje morgon steg hon upp för att hinna städa och tvätta kläder innan morgonen grydde. Hon kom för sent till skolan för att hon hölls kvar i arbetet hemma och fick då stryk av lärarna. Då socialen kontaktade oss och berättade om Alice situation så tvekade vi inte en sekund. Hon har snabbt blivit en i gänget och är helt fantastiskt på alla sätt och vis. En jätte fin tjej som är full av glädje och energi från topp till då.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan