Min blogg - Susanna i Ghana

Aftonbladet på besök

Den här veckan har vi, som tidigare nämnt, haft finbesök på barnhemmet. Åsa, som arbetar som reporter på Aftonbladet, har följt oss här i byn under en veckas tid. Det har varit helt underbart att få visa allting vi har byggt upp och hur livet här faktiskt ser ut. Mitt andra hem, mitt hjärtas hem. Att skildra allt detta, på gott och ont.

 

Många fina samtal och många mysiga stunder med barnen. Långrepotage i Aftonbladets söndagsbilaga kommer det att bli, i flera olika omgångar. Ett långrepotage om mig och mitt arbete med barnhemmet och ett annat långrepotage om Åsas upplevelser och känslor som volontär här hos oss. Jag är så oerhört spänd på resultatet av det arbete vi tillsammans har skapat under denna vecka och jag är helt säker på att det kommer att bli jättelyckat.

 

Repotagen kommer förmodligen att publiceras efter sommaren, när exakt det blir återkommer jag om längre fram.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan