Min blogg - Susanna i Ghana

En dag av lycka

Jag satt där i solen och lekte med sanden mellan tårna. Det stora, vida havet brusade samtidigt som vågorna slog upp mot land. Nere på stranden spelade några av killarna fotboll, medans resten av barnen lekte i i vattenbrynet. Underbara ungar, kan man ha en finare utsikt? Skratt, rop, bus och spring. Precis så som barn ska få vara. Det slog mig när jag satt där, hur fantastiskt lyckligt lottad jag är. Det har varit en jätte härlig dag, på alla sätt och vis.

 

När jag satt där och blickade ut över min fina barnaskara, så fäste jag min blick på var och en av dem. Det slog mig, hur lika de är men ändå så otroligt olika. Att jag genom åren verkligen har byggt upp en genuint fin och äkta relation till var och en av dem, där varje relation är helt unik. Jag skulle kunna skriva en hel bok om var och en av dem, fina fina barn. Jag är lyckligt lottad, som får ha alla dessa fina relationer närvarande i mitt liv. Relationer där jag utgör mamma, syster och vän. Där alla barnen har olika behov och där jag faktiskt kan tillgodose dessa, vart och ett av behoven för vart och ett av barnen. Där de inte behöver vara "barnhemsbarnen" utan där de får vara helt egna individer, där man ser dem för precis dem de är - och älskar dem därefter.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan