Min blogg - Susanna i Ghana

En annorlunda årsresumé

Januari och nytt år. Runt den här tiden brukar det i vanlig ordning vara dags att publicera min årsresumé från året som har gått, men 2015 var inget år i vanlig ordning. Det är både svårt och känslosamt för mig att sammanfatta året som har gått, vilket har varit ett upprivande och omtumlande år både för mig och för barnen.

 

2015 var ett år i känslostorm. Under andra delen av 2015 har jag kämpat mycket både med mig själv och med de av barnen jag hittills har lyckats fånga upp på nytt, för att bearbeta de händelser vi var med om och de beslut vi tvingades ta under första delen av 2015. För att åter finna hoppet och glädjen.

 

Jag skulle kunna skriva en hel bok, samtidigt som det är svårt för mig att skriva någonting alls. I det läget vi nu befinner oss i har allt förändrats, men tillsammans jobbar vi för att hitta tillbaka.

 

Jag väljer att inte se på året som har gått som ett avslut, utan istället som en ny början. Isaac M, lilla Daniel, Ebenezer, Justice, Suzanna, Bebei, Moses, Cephas, Noah och Esenam är dem jag inleder detta år tillsammans med och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi vid årets slut är ännu fler.

 

Mer information om situationen, barnen och hur vi med dem nu har gått vidare finns här.

 

Jag har sagt det förut men det är värt att nämna igen – ert stöd är för oss ovärderligt, tack för att ni finns och fortsätter följa oss och vår resa på Together as One.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan