Min blogg - Susanna i Ghana

Från en värld till en annan
I förrgår var jag där. Nu ser min verklighet runt omkring mig väldigt annorlunda ut, på alla tänkbara sätt. Det är ganska fascinerande hur snabbt man egentligen kan färdas över kontinenterna och hur exakt allt i ens liv kan bytas ut. Bara över en natt. Två helt skilda världar, men under en och samma sol på samma himmel. Fascinerande och skrämmande. Det är en oerhört stor omställning, att gå från ett liv där till ett liv här. Så hastigt att man blir alldeles överrumplad. Många tankar och många känslor, så att det i ens huvud i princip blir kortslutning. Det tar tid att landa och anpassa sig. Kroppen är i Sverige, men tankarna är i Ghana.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Emma Mensah | Svar 19.06.2012 11.41

Jag vet hur det känns, efter 3,5 månader i Guinea tog det jättelång tid att anpassa sig till Sverige igen. Skönt att resan gick bra iaf! Kram emma M.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan