Min blogg - Susanna i Ghana

Min videokanal på Youtube

Mycket tid går, sedan jag kom hem till Sverige, åt till att gå igenom det otroligt stora material som jag har samlat på mig under halvårets gång. Mängder med bilder men också många filmklipp. Jag har fått frågan förut om jag inte kan lägga ut fler filmer och videoklipp på barnen och från barnhemmet, och självklart kan jag det. Det är mycket att gå igenom, redigera och sätta ihop. Allt varteftersom det blir färdigt så läggs det upp på min Ghana-kanal på Youtube.

 

Förutom rapporten från barnhemmet som jag sammanställde i våras, så finns där nu en färsk film från en dansuppvisning som barnen hade precis i dagarna innan jag återvände till Sverige. En liten film från premiären av popcorns-poppningen ligger också ute.

 

Klicka här för att komma till min Youtube-kanal: http://www.youtube.com/sussianna87

 

(Direktlänken hittar ni också under "Videoklipp 2012" i vänstermenyn).

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan