Min blogg - Susanna i Ghana

En sista stark röst

Jag har tidigare skrivit om en sång som barnen och Alwin tillsammans hade skrivit till mig och framförde precis innan jag skulle lämna barnhemmet och byn, för att återvända till Sverige. Jag lovade då också att dela med mig av den till er, för att ni ska förstå den oerhörda kärlek och glädje dessa fina människor utstrålar. Tänker man efter vad texten egentligen betyder och ser innebörden mellan raderna, då förstår man. Någonting som jag aldrig kommer kunna få de att förstå tillräckligt mycket, är dock hur mycket de har lärt mig och hur mycket de har gett mig. Hela texten är för lång och för stark att skriva här, men refrängen gick som följer:

 

 

"Susanna thanks to you all the time. You took me out of my problems.

I will mention your name to the whole world.

You alone, what you have done, we are worth to be praised."

 

 

Jag hoppas att ni aldrig glömmer bort att jag aldrig skulle kunna genomföra det här arbetet utan er alla fina bidragsgivare.

Lika tacksamma som Alwin och barnen är mig, lika tacksam är jag er.

 

TACK <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan