Min blogg - Susanna i Ghana

Två liv som blir till ett

Om sex månader står jag där igen. Under Ghanas varma sol, på den röda fina sanden. Det känns på något sätt så långt bort, men ändå så nära. Jag längtar, i princip ihjäl mig, redan nu. En månad har nu hunnit gå sedan jag lämnade Ghanas varma sol och den röda fina sanden senast. En månad som har bestått utav anpassning och bearbetning, men samtidigt så mycket planering och sammanställning. Det är så det är, jag är aldrig bara på en plats - jag är alltid både i Ghana och Sverige samtidigt, på så många sätt. Två helt skilda liv, som ändå blir till ett. Det är rätt fascinerande när man tänker efter.

 

De regelbundna veckorapporterna från Alwin och barnen löper på och det gör mig så varm i hjärtat att alla de projekt vi tillsammans har kunnat genomföra på barnhemmet, verkligen ger resultat. Alwins fot fortsätter också att läka som den ska, vilket betyder att ännu en (den i så fall åttonde) operation förmodligen inte behövs. Hur pass väl han i framtiden kommer kunna använda foten obegränsat, är blott en fråga. "You will see a big different", säger Alwin varje gång om honom och barnen. Deras välmående bara ökar och förutsättningarna till en enklare vardag ger resultat. Det är så härligt att få se den utvecklingen. Barnens varma, glada stämmor när de sjunger genom telefonen är beviset för att allt slit verkligen lönar sig. TACK, för att alla ni fina människor är med oss!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan