Min blogg - Susanna i Ghana

Presidentskifte i Ghana

I tisdags så avled hastigt och oväntat Ghanas president John Atta Mills. Mills blev 68 år gammal och hade varit president sedan 2009. Det blev en sorgens dag för många i Ghana, inte minst för vår lilla by där barnhemmet ligger. Alwin var alldeles upprörd och hela byn var tydligen i upplösningstillstånd. En väldigt omtyckt och uppskattat president enligt i princip alla jag känner i Ghana. Människorna i vår by talade alltid mycket varmt om presidenten och sa att de nu kände hopp om framtiden. Mills arbetade för att alla människor i Ghana skulle få sin röst hörd och kunna skapa sig ett värdigt liv och ha sina rättighgeter. Något som är långt ifrån en självklarhet i länder som detta. Alwin var uppriktigt ledsen när han ringde och meddelade nyheten, en president som han sa hade drivit igenom så många fina förbättringar i Ghana på kort tid. Mills har getts mycket av äran för att Ghana haft god tillväxt och fredlig utveckling, när grannländerna i Västafrika genomlevt orostider.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan