Min blogg - Susanna i Ghana

Middagsbesök

Häromdagen så var jag på middag hos fina Åsa, reportern från Aftonbladet som var och besökte oss på barnhemmet i våras. Fantastisk kväll med mycket Ghanaprat och utbyte av bilder. Det riktigt hugger till i hjärtat, när man får se nya bilder från den tid som har varit. Då känns det som man är där på nytt, mitt i härligheten och upplever allt igen. Bilder och minner som etsar sig fast, mina egna tusentals bilder kan jag redan sedan tidigare innan och utan.

 

Det är en sån konstig känsla, när den första och enda kontakten man har haft till varandra har varit under så speciella omständigheter som i vår lilla by ute på Ghanas landsbygd, tjugofyra timmar om dygnet. Så träffas man helt plötsligt i Sverige, där allt runt omkring en ser helt annorlunda ut. "Jag har ju aldrig sett dig med mascara förut", var i princip det första Åsa konstaterade efter att jag plingade på dörren och hon öppnade.

Resultatet av Åsas besök hos oss i Ghana kommer att publiceras i flera omgångar i Aftonbladets Söndagsbilaga. Flera olika texter med olika fokus och från olika vinklar väntas. Exakta datum är inte satta än, men första delen kommer tidigast i september!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan