Min blogg - Susanna i Ghana

Första skolåret

Just nu har barnen lov och om bara en månad så påbörjar de sitt andra skolår. Tänk att de har avslutat sitt allra första skolår, någonsin. Det är helt fantastiskt vilken möjlighet det har gett dem och vad mycket det här första året har inneburit och medfört. Deras engelska har förbättrats avsevärt, deras tankesätt och resonemangsförmåga har utvecklats och deras matematikkunskaper har höjts. Det är häftigt att se vilken stor skillnad det kan bli på bara ett år och jag blir alldeles lycklig inombords när jag tänker på hur utvecklingen kommer att fortsätta gå framåt, hur deras möjligheter inför en god framtid bara öppnas upp mer och mer för var dag som går. En möjlighet som alla borde få, men som alla inte har.


Tacksamheten mot er som hjälper oss att möjliggöra denna utveckling och framtidstro för barnen kommer aldrig att kunna beskrivas nog. Det är helt enkelt nästan för bra för att vara sant!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan