Min blogg - Susanna i Ghana

Assamblé musikalföreställning

I början av juni så gick musikalföreställningen Assamblé av stapeln, en välgörenhetstillställning som fina Rasmus och Elisabeth stod bakom vari allt överskott gick till barnhemmet. Tillsammans med ett tjugotal härliga musikalartister, som alla deltog ideellt, satte de ihop en helt fantastisk förställning. Då jag fortfarande befann mig i Ghana då föreställningen sattes upp, så kunde jag tyvärr inte närvara. Förra helgen fick jag nu äntligen tillfälle att se videoinspelningen från föreställningen. Jag satt där tillsammans med Rasmus och Elisabeth i soffan och kände ingenting annat än en sådan oerhörd tacksamhet och glädje. Det här är inga amatörer utan det är helt fantastiskt duktiga människor som har gjort detta, det är värt att poängteras. De slog mig alla med häpnad. Vilket oerhört stort engagemang de alla har lagt ner i detta koncept hade jag nog inte riktigt förstått förens nu. Det är svårt att ta in och förstå, att så många är villiga att arbeta för att hjälpa oss på barnhemmet till en bättre framtid för barnen. Att sätta ihop musikalnummer, träna på dessa, ordna med kulisser och rekvisita, få ihop sponsorer till allt runt omkring som t.ex. affischer & biljetter, ljus & ljud, lokal samt kläder. Så många fina människor som har lagt ner hela sin själ i detta, för att kunna hjälpa barnen i Ghana. Mitt hjärta ryms av så mycket kärlek och jag är alldeles rörd.

 

Tillsammans så lyckades de samla in över 34 000 kr, både från biljettförsäljning samt insamling på plats. Just nu sitter jag och planerar vad denna stora summa bäst ska läggas, för att barnen ska få ut så mycket som möjligt av det. Men projekten och planerna inför nästa vår är många, tankarna och idéerna bara flödar och i stunder som denna så tror jag ibland att mina mungipor ska nå örsnibbarna.

 

Mitt allra varmaste tack till alla som har varit inblandade i detta arrangemang. Allra bästa och finaste Rasmus och Elisabeth som har stått bakom hela konceptet. Annica för all tid och kraft hon har lagt ner på sponsringen. Alla fantastiska musikalartister som har ställt upp ideellt och dessutom gjort det så oerhört bra. Alla som har sponsrat med hjälp runtomkring och alla de som arbetade på plats bakom scenen - ideellt eller till grovt rabatterad ersättning.

 

TACK!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annica Svensson | Svar 10.05.2013 12.32

Ren och skär underbar tid att tänka tillbaka på!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan