Min blogg - Susanna i Ghana

Project Ghana Fishpond

I maj så var jag uppe i Kumasi, mellersta Ghana, där jag hjälpte organisationen LoszuGhana med finansiering samt bygge av fiskdammar vid barnbyn som där är under uppbyggnad. På bilden här till vänster ser man när fiskarna inhandlades, för att sedas planteras i fiskdammen.

 

Häromdagen så fick jag en väldigt positiv och glädjande uppdatering från hur arbetet efter att jag lämnade byn har utvecklats. "Fisheries department" har varit och tittat till fiskarna. De var väldigt imponerade över hur snabbt fiskarna växer och hur bra de tas om hand. Jag fick också veta att den femte fiskdammen som jag finansierade samt byggde också är döpt efter bidragen från mig och heter 'Project Ghana'. Riktigt roliga nyheter, som värmer långt in i själen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan