Min blogg - Susanna i Ghana

Bidrag istället för present

Att ingen kan göra allt men att alla kan göra något, har alltid varit något som jag har hävdat. Ett väldigt fint exempel på detta är ett initiativ taget av Joakim, som för ett tag sedan fyllde 50 år. Han bad sina gäster i festinbjudan, att istället för att ge honom en present sätta in ett bidrag till barnen på barnhemmet. Detta var helt spontant påkommet från Joakims sida och han kände att han ville ville välja någonting viktigare och mer konkret än en stor organisation.

 

Tack vare Joakims initiativ så bidrog hans gäster sammanlagt med en summa på flera tusen kronor till barnen. För att göra bidraget mer konkret och faktiskt visa på hur otroligt mycket ett sådant initiativ faktiskt kan åstadkomma, så räcker det till exempel till rent dricksvatten för alla barnen under fyra månaders tid.

 

Initiativ som detta känns riktigt bra i själen, för alla inblandade partner. För mig, för Joakim, för gästerna och inte minst för våra fina barn i Ghana. Jag hoppas innerligt att detta initiativ är någonting som flera börjar ta efter, ett bevis på att ingen kan göra allt men att alla kan göra något!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan