Min blogg - Susanna i Ghana

365 dagar av smärta

Idag är det ett år sedan världens mest godhjärtade man råkade ut för en avskyvärd motorcykelolycka. Då motorcykeln välte och Alwin hamnade under, så fastnade foten i kedjan vilken slet bort hela hälen och hålfoten. 365 dagar av smärta, 365 dagar av kämpande. Sju operationer och sammanlagt över 45 000 kronor i vårdkostnader. Varje tisdag har Alwin tagit sig de tio milen till sjukhuset i huvudstaden, för att få läkarundersökning av foten samt en infektionshämmande injektion och nya, starka mediciner.

 

Vägen har varit lång, alla har de fått offra så mycket utmed den och vägen är inte slut än. Ingen vet om han någonsin kommer att kunna använda foten ordentligt igen. Men att hoppet är det sista som överger människan, det vet man. Nu håller vi tummen för att det kommande året blir bättre.

 

Barnens hjälte. Vår Alwin.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan