Min blogg - Susanna i Ghana

Utvecklingsplan för framtiden

Jag arbetar ständigt långsiktigt genom att försöka etablera nya samarbeten med såväl privatpersoner som företag. I samband med detta så krävs det en hel del. Den som tror att större samarbeten och bidrag trillar in utan någon motprestation tror fel. Utvecklingsplaner ska skrivas. Var befinner jag mig om två år? Var befinner jag mig om fem år?

 

Årsbudget för barnhemmet ska sammanställas, både vad gäller löpande kostnader och nytillkommande kostnader. Vilka drömmar har vi projektmässigt? Vad skulle det genomförandet innebära? Hur ska vi verkställa detta rent praktiskt och vad blir kostnaden? Finns det några alternativa tillvägagångssätt?

 

Det här är sådant som jag ständigt sitter och brottas med. Ett kämpigt men oerhört givande och spännande arbete. Rannsakning av sig själv som sätter press, då drömmar och mål ska definieras och formuleras. Min portfolio av dokument och mallar kring information som denna börjar fyllas på och det är väldigt spännande att både kunna titta tillbaka och se framåt, på en och samma gång.

 

Framtiden bjuder på många möjligheter, det gäller bara att fånga dessa och inte vara rädd för att lägga både tid och själ i att omvandla sina drömmar till verklighet, samt att få med sig andra på tåget.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Fredrika | Svar 13.09.2012 20.04

Hur hinner du plugga Susanna? ; D

susannaighana 13.09.2012 22.22

Effektivitet och en enorm vilja är ledorden ;) Dock pluggar jag "bara" 100 % och jobbar 40 % nu. Så det har varit tuffare än nu. Allt går bara man vill!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan