Min blogg - Susanna i Ghana

Aftonbladets Söndagsbilaga - nu på söndag!

Nu är det äntligen dags!

 

På Söndag kommer första delen av resultatet från när Aftonbladet var på besök hos oss på barnhemmet i Ghana i våras. Ett femsidigt långrepotage blir det nu först ut i Aftonbladets Söndagsbilaga.

 

Det känns helt fantastiskt att detta möjliggjordes. Jag som dessutom har fått tjuvkika lite på texten kan konstatera att det här är någonting utöver det vanliga. Mina lovord har haglat över fina Åsa som är den reporter vi fick äran att ta emot hos oss. Jag har längtat efter det här så länge och nu på söndag trycks det äntligen. Jag har nog aldrig varit mer nöjd och förväntansfullt, men det är inte konstigt att Åsa verkligen har lyckats - hon har ju varit där, mitt i allt vad livet i vår lilla by innebär.

 

AFTONBLADETS SÖNDAGSBILAGA - NU PÅ SÖNDAG 23 SEPTEMBER!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Emma Mensah | Svar 17.09.2012 23.54

Vad roligt!! Längtar till söndag när jag kan köpa tidningen. Kram Emma Mensah.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan