Min blogg - Susanna i Ghana

Hälsning från barnhemmet

Ikväll så trillade det in ett mail med en liten hälsning från barnhemmet. Det här är sådant som ständigt behövs och ständigt slits ut. Det är tur att vi har så fina volontärer på plats som ser till att allt fungerar, under den tiden som jag själv inte är där!

 

"Jag tragglar varje dag att de ska tvatta händerna före och efter maten och borsta tänderna morgon och kväll. Sitter på trappan utanför varje dag för att fråga om de tvättat händerna, och de visar upp hur rena de är. Det var lite kaos i början men nu funkar det smidigt.

När jag kom hade de inte så många tallrikar, de åt ur kastruller och allt möjligt, och nästan inga handdukar, sa jag köpte det som saknades. Så nu har alla barnen varsin tallrik och mugg med sitt namn inristat. Och alla har fått varsin handduk, broderad med deras namn, och en tillhörande klädnypa med namn så de kan hänga upp den. Jag har även ordnat några tvättlinor nära duschen så de kan hänga sina handdukar där. Samt en lina i varje duschrum där de kan hänga sin sponge, som alla oxå har sin egen med tillhörande märkt klädnypa. Det var underbart hur glada de blev för sina nya saker, jag fick höra många god bless you!

Det var även lite kaos med disken när jag kom, rent och smutsigt huller om buller. Så jag har köpt fyra nya korgar, två för smutsigt och två för rent. Än så länge verkar det funka, jag hoppas att det håller i sig så tills du kommer.

Jag imponeras av hur duktiga de är som tvättar sina kläder själva och hämtar vatten i stora hinkar på huvudet. De är väldigt fina allihop och jag är glad att jag har fått träffa dem!"


<3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan