Min blogg - Susanna i Ghana

En känslosam dag

Idag har jag fällt några tårar både en, två och tre gånger. Det har varit en känslosam dag och jag bär just nu så mycket fina känslor inom mig så att jag knappt kan handskas med det. Först när jag rusade in på butiken imorse för att slita åt mig ett nummer av Aftonbladet Söndag, där det idag var ett femsidigt repotage om barnhemmet. Jag har ju fått tjuvkika på texten innan tryck, men det blir alltid så oerhört känslosamt att ha det där, just precis framför sig. Där orden blandas med bilderna. Jag tycker att Åsa, som har skrivit texten, har gjort ett sådant kanonjobb. Att sätta ord på en känsla, rakt igenom texten. Det kändes långt in i märgen.

 

Jag blir alldeles rörd och lycklig för alla de fina lovord jag får, både från det ena och det andra hållet. Det betyder så mycket, det ger en sådan kraft. För det är ju faktiskt så, att utan alla er, så skulle mitt arbete med världens goaste ungar aldrig kunna möjliggöras. 

 

Ni är projektet, ni är en del av oss. Ni som följer oss, ni som bidrar.

 

Nu har jag precis avslutat denna fina dag genom att säga godnatt till mina fina barn över telefonen. Det blev många "Madame, me pe woassem" (Madame, jag älskar dig) och "God bless you". Som jag saknar dem, varenda sekund och idag mer än någonsin. Om tre-fyra månader ses vi igen! Jag beskrev repotaget för vår föreståndare Alwin, berättade om bilderna och översatte delar av texten. Nu håller vi tummarna för att fler vill vara med och hjälpa oss till en tryggare och stabilare framtid för barnhemmet. Vi kämpar vidare och behöver all hjälp vi kan få på färden!

 

Efter att vi hade sjungit tillsammans och sagt godnatt till varandra, så avslutade Alwin samtalet genom en sån fin hälsning till er alla, som sammanfattar det mesta;

 

"It´s so wonderful. We are blessed. Swedish are magical".

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jessica | Svar 25.09.2012 00.00

Oj vad fantastiskt! Jag blev verkligen rörd när jag läste reportaget i Aftonbladet (idag på webben). Otroligt vilken driftig och modig tjej du är!

antonia | Svar 24.09.2012 17.36

Hej! Det stod något om att barnen hade faddrar, behövs det fler faddrar eller kanske kan man ställa sig på kö för att bli fadder? Mycket imponerad av dig.

Lina | Svar 24.09.2012 01.58

<3

monica | Svar 24.09.2012 00.28

Tack Susanna, det känns så bra att få vara med att bidra till alla fina barn:))

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan