Min blogg - Susanna i Ghana

På nya äventyr i Karlstad

I veckan så har jag varit i Karlstad, där jag har tillbringat en intensiv och givande dag på Karlstad Universitet. Jag har tillsammans med en grupp härligt drivna människor varit med vid uppstartet av INUG - ingenjörer och naturvetare utan gränser. Det är en studentrförening kommer att i första hand arbeta med utvecklingsprojekt i Ghana och min roll i det hela är att dela med mig av mina erfarenheter samt synpunkter vad gäller behov på plats. Det var en väldigt inspirerande dag som gick högt över förväntan. Det kom så många studenter på vår informationsmöte, där jag bland annat föreläste om mitt arbete med barnhemmet samt Ghana generellt, så att alla knappt fick plats. Det känns riktigt roligt och det här kan vara början på någonting stort!

 

Då jag befann mig i Karlstad så passade jag också på att under en förmiddag besöka en låg- och mellanstadie skola strax utanför Karlstad, som har startat ett utbytessamarbete med barnhemmet Ghana. Jag pratade med klass 3 respektive klass 6, samt hade ett litet möte med rektorn hur vi ska kunna utveckla det här ytterligare och gå vidare. Det är fantastiskt med en sådan här vinn-vinn situation, speciellt då det handlar om barn från båda håll.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan