Min blogg - Susanna i Ghana

Accessories for Project Ghana

Nu finns det ännu ett sätt att stödja barnhemmet på och samtidigt få någonting fint och smart tillbaka. Här kommer Annelis egna ord om initiativet:

 

Min spontana reaktion när jag läste om Projekt Ghana första gången var -"Detta måste jag stötta!". Efter att ha funderat ett par timmar, var "bollen i rullning" ! Jag kontaktade Susanna, och  bestämde i samråd med henne att dra igång denna försäljning  där största delen av intäkterna går direkt till Susannas projekt.

 

Jag säljer för tillfället praktiska och snygga accessoarer; en smart parfymrefill och en söt väskhängare. Fina produkter, att ge i present eller unna sig själv :-)

Pris:
Parfym-refill, 150 kr/st (inkl porto)
Väskhängare, 150 kr/st (inkl porto)

I båda fallen, går 100 kronor per såld produkt OAVKORTAT TILL SUSANNAS PROJEKT GHANA. Jag redovisar veckovis här på hemsidan, hur stor försäljningen varit - och hur stor summa som jag skänkt till Projekt Ghana.
 

LÅT OSS TILLSAMMANS GÖRA SKILLNAD, OCH GÖRA VÄRLDEN LITE BÄTTRE !

Vänligen
Anneli Eriksson-Sundberg

 

 

Klicka på länken för att komma till hemsidan:

http://www.accessoriesforprojektghana.n.nu/

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan