Min blogg - Susanna i Ghana

Nytt år, ny blogg!

Gott nytt år!

År 2011 var ett fantastiskt år som tog mina projekt mot högre höjder, vilket har inneburit stora förbättringar för våra fina barn. Nu blickar jag framåt och är helt övertygad om att år 2012 kommer bli minst lika bra! Många nya projekt är på gång och jag hoppas att ni följer mig det här året också, inte minst då jag under det första halvåret kommer att befinna mig på plats nere i Ghana.

I samband med att ett nytt år har trätt i kraft så har jag också uppdaterat bloggfinesserna lite, detta i denna nya katerorin "Min Blogg, 2012". Nu finns det t.ex. möjlighet att kommentera varje enskilt inlägg. Alla blogginlägg från 2011 kommer naturligtvis också att finnas kvar, de arkiveras i en separat underflik i vänsterspalten som heter "Bloggarkiv, 2011".

Nu börjar vi om på ny kula - nu kör vi!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan