Min blogg - Susanna i Ghana

Jonna 6 år - ett bevis på att alla kan göra något

Här på bilden till vänster ser ni Jonna 6 år gammal. En fantastisk liten tjej, som är ett livs levande bevis på att alla kan göra någonting för att hjälpa till.

 

Jonnas föräldrar arbetar på McDonald's som bland annat har skänkt en mängd ballonger och serpentiner till barnhemmet. Jonna bestämde sig för att även hon ville göra någonting för att hjälpa till, så startade hon en egen barnfond. En dag kom hon upp från sitt rum med en låda som hon berättade var hennes nya egna barnfond. Jonna fick hjälp att skriva en skylt och började sin insamling. Ni ser även hennes fina insamlingslåda för fonden på bilden här bredvid. Hon har lagt egna pengar från presenter och veckopeng i lådan, dessutom har hon tagit fram lådan och frågat om bidrag från vänner och bekanta.

 

Tidigare i höstas valde Jonna att skänka allt sitt lego till barnen i Ghana och nu när det var dax att sätta in de insamlade pengarna, som hon också valde att skänka till barnen på barnhemmet, så bad Jonna mig att göra något roligt för pengarna till tjejerna eftersom hon tror att killarna nog kommer att gilla allt Lego. Denna fantastiskt fina lilla tjej har lagt ner hela sitt hjärta i det här och hoppas på att kunna hjälpa ännu mer och tycker även att fler ska göra likadant. DET är en tjej att inspireras av, vilken förebild! Tänk om alla kunde samla in 1543 kr som Jonna har gjort!

 

Stort tack och en bamsekram till världens finaste Jonna, 6 år! Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan