Min blogg - Susanna i Ghana

Där alla pengar går fram

Någonting som alltid har varit högst väsentligt i mitt arbete med barnhemmet är att jag är noga med att bidragsgivarna ska veta att hundra procent av bidragen går direkt till barnen och barnhemmet, helt utan mellanhänder. Med det menas att alla administrativa kostnader som tillkommer, står utanför bidragsgivarnas donerade pengar. Med andra ord så betalar jag dessa administrativa kostnader samt omkostnader själv.

 

Jag har alltid haft som vision att man måste kunna bidra till välgörande ändamål på ett säkert sätt där man får känna att ens bidrag verkligen kommer fram, fullt ut. Därför har jag lagt upp mitt arbete på detta sätt. Detta möjliggörs genom att jag vid sidan av arbetet med barnhemmet arbetar i kassan på Coop samt studerar till förskollärare. Självklart är det inte alltid det lättaste att få tiden (eller ekonomin) att gå ihop, men då mitt dygn verkar ha fler än 24 timmar samt mina små kronor ett högre värde, så klarar jag det också.

 

Då jag nu mer lever mitt liv dels i Sverige och dels i Ghana så tillkommer det självklart också stora kostnader vad gäller resor dessa emellan. Självklart så används det för detta inte heller några bidragspengar utan jag står för alla dessa kostnader och avgifter själv.

 

Jag är väldigt stolt över att kunna säga att hundra procent av ditt bidrag går direkt till barnhemmet. Jag hoppas att man genom detta både får förtroende för samt känslan av att man som enskild person verkligen kan göra skillnad.

 

100 % av ditt bidrag går fram

Utan mellanhänder

Utan administrativa kostnader

 

Tack!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Emelie | Svar 16.10.2012 01.23

Du gör ett fantastiskt arbete, Susanna! Måste bara fråga, hur får du ihop studierna med dina längre vistelser i Ghana? Kram!

susannaighana 16.10.2012 11.34

Hej! Tack så mkt! De första 5 term läste jag på rad och åkte då till Ghana över hela somrarna. VT-12 hade jag studieuppehåll och tar likadant under vt-13! Kram!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan