Min blogg - Susanna i Ghana

Förberedelser inför en fullspäckad vårtermin

Det blir ganska många allmänna och administrativa inlägg nu, men det hoppas jag att ni har överseende med! Det är väldigt mycket administrativt arbete just nu under detta halvår då jag befinner mig i Sverige. Information kring vad detta mer exakt innebär kommer ni få ta del av inom kort! Den mesta tiden nu går åt till att ta tag i det administrativa, bygga upp bra förutsättningar genom nya samarbeten samt planera inför våren, självklart blandat med regelbundna telefonsamtal med Alwin och våra fina barn. Sånger, uppdateringar och många pussar och kramar genom telefonen. Det är alltid veckans höjdpunkt!

 

 Mitt halvår i Sverige har nu nått halvtid och i mitten av januari åker jag åter igen ner till Ghana för att spendera ett halvår på barnhemmet. Som jag längtar! Det är många projekt som vi planerar att utföra under vårterminen år 2013 och självfallet så är det en mängd faktorer som spelar in för att allt vi arbetar för ska kunna genomföras. Administrativt, praktiskt, ekonomiskt etc. etc. Utbyggnad på olika plan, sanitetshantering samt förbättrad vattensituation är några av de projekt som ligger oss varmt om hjärtat samt nära i tiden.

 

Kort och gott så bjuder mina halvår i Sverige på mycket matnyttig information, medans mina halvår i Ghana bjuder på fullspäckade dagliga uppdateringar kring barnen samt allt som händer på barnhemmet och alla de projekt som vi arbetar med.  

 

Tack för att ni är med oss genom allt!

Inget ni, inget vi!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan