Min blogg - Susanna i Ghana

Till minnet av Susan

Sedan i våras så har mitt arbete med barnhemmet varit ett av de projekt som Blekinge Soroptimistklubb engagerat sig i och stöttat. I fredags fick jag från dem ett mail, som rörde runt i mitt inre och gav mig en stark känsla av både sorg och glädje;

 

"Hej Susanna. Vår klubbsyster Susan Hisey Bååth har avlidit efter en lång tid av sjukdom. Ditt projekt låg henne mycket varmt om hjärtat och åtta av våra kubbsystrar har därför valt att ge bidrag till projektet till minnet av Susan."

 

Vid begravningsceremonin så överlämnades ett minneskort till Susans barn, vilket kan ses på bilden här ovan. Det är med stor respekt och stor tacksamhet som jag vill hedra Susan, samt alla runt omkring henne som har visat denna fina gest genom taget initiativ.

 

 

Stor kram och stort tack!

Susan Hisey Bååth, vila i frid.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan