Min blogg - Susanna i Ghana

Rundvandring på barnhemmet - Duschbåsen
Här tvättar sig barnen varje dag. I våras drog vi vattenledningar till duschbåsen från den vattentank som under regnperioden samlar upp regnvatten. Detta för att barnen ska slippa bära vattnet den långa vägen från brunnen, där de annars hämtar sitt tvättvatten. Under våren planerar vi att borra efter grundvatten och upprätta en vattenpump. Genom olika filter så kan man också få rent vatten, då filtret renar vattnet från den höga järnhalten som ofta finns i grundvattnet i Ghana. På så sätt kommer det alltid att finnas vatten lättillgängligt på barnhemmet, som dessutom är rent och hjälper barnen till god hälsa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan