Min blogg - Susanna i Ghana

Dagar fulla av planering

Dagarna rullar på och består nu av planering för fulla muggar. Mycket ska ordnas inför spelningen/utställningen som vi anordnar på fredag (läs här: Spelning/utställning). Bildspel ska sättas i hop, tal ska förberedas, alla foton, planscher och informationsblad ska tryckas upp. På måndag vankas det också möte med killarna som har Green Room, där kvällen kommer att äga rum.

 

Förutom planering inför detta kommande event så är det organisering av packning som är i fokus. Det sista ska inhandlas, hämtas upp och iordningställas. Det är helt fantastiskt hur mycket kläder och skor som faktiskt har kommit in. Så i veckan kommer också Annika och Gabriella, två vänner till mig som kommer ner till barnhemmet under våren, för att organisera den del av packningen som de ska hjälpa till att ta ner till Ghana.

 

Som sagt, mycket planering, fix & trix. Intensiva dagar nu sista veckan, underbart. På tisdag ska jag även på möte angående ett eventuellt åtagande i Ghana under våren, men mer om detta då!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan