Min blogg - Susanna i Ghana

Dagar fulla av planering

Dagarna rullar på och består nu av planering för fulla muggar. Mycket ska ordnas inför spelningen/utställningen som vi anordnar på fredag (läs här: Spelning/utställning). Bildspel ska sättas i hop, tal ska förberedas, alla foton, planscher och informationsblad ska tryckas upp. På måndag vankas det också möte med killarna som har Green Room, där kvällen kommer att äga rum.

 

Förutom planering inför detta kommande event så är det organisering av packning som är i fokus. Det sista ska inhandlas, hämtas upp och iordningställas. Det är helt fantastiskt hur mycket kläder och skor som faktiskt har kommit in. Så i veckan kommer också Annika och Gabriella, två vänner till mig som kommer ner till barnhemmet under våren, för att organisera den del av packningen som de ska hjälpa till att ta ner till Ghana.

 

Som sagt, mycket planering, fix & trix. Intensiva dagar nu sista veckan, underbart. På tisdag ska jag även på möte angående ett eventuellt åtagande i Ghana under våren, men mer om detta då!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan