Min blogg - Susanna i Ghana

Stort tack till Musikservice

I våras anordnade vi den allra första filmkvällen i barnens liv på barnhemmet, då vi alla satt runt den lilla datorskärmen och tittade på lejonkungen och åt popcorn. En kväll vi sent kommer att glömma. På bara några månader blev det många liknande kvällar, då vi varvade mellan att se Lejonkungen, Alvin & gänget och Madagaskar. Förutom att det skänker barnen en enorm glädje, så är det också väldigt lärorikt då de lär sig det engelska språket.


På en månad tror jag att vi såg Alvin & gänget 9 gånger. Även om det är barnens favoritfilm, så är det med stor glädje jag kan konstatera att det hädanefter kommer att bli många filmkvällar tillsammans med barnen - med större varitation!

STORT tack till Musikservice för alla fina filmer!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan