Min blogg - Susanna i Ghana

Väska på väg till Ghana

De senaste veckorna har mitt lilla hem varit helt överbelamrat med kassar och kartonger. Just nu ser det ut såhär, imorgon åker nämligen en väska ner till Ghana med en bekant som ska dit i jobb. Då det ständigt är ett problem att få ner alla grejer jag vill få ner, så gäller det att passa på. Därför är det nu organisation på hög nivå och 22,9 kg (av 23 möjliga) är nu redo för att bege sig ner till barnhemmet.

 

Till våren kommer jag förmodligen dock att få ner mer grejer än vanligtvis. Vi på barnhemmet får nämligen några besök under våren som bland annat ska hjälpa till att bygga och därför tänkte jag passa på att skicka med varsin väska med dem.

 

Har du någonting som du skulle vilja skänka till barnhemmet?

Lego, engelska bilderböcker, pysselmaterial, spel, pussel m.m. är varmt välkommet. Även tjejkläder i storlekarna 128-150 besövs. Hör av dig till mig på susanna.benckert@hotmail.com.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan