Min blogg - Susanna i Ghana

Väska på väg till Ghana

De senaste veckorna har mitt lilla hem varit helt överbelamrat med kassar och kartonger. Just nu ser det ut såhär, imorgon åker nämligen en väska ner till Ghana med en bekant som ska dit i jobb. Då det ständigt är ett problem att få ner alla grejer jag vill få ner, så gäller det att passa på. Därför är det nu organisation på hög nivå och 22,9 kg (av 23 möjliga) är nu redo för att bege sig ner till barnhemmet.

 

Till våren kommer jag förmodligen dock att få ner mer grejer än vanligtvis. Vi på barnhemmet får nämligen några besök under våren som bland annat ska hjälpa till att bygga och därför tänkte jag passa på att skicka med varsin väska med dem.

 

Har du någonting som du skulle vilja skänka till barnhemmet?

Lego, engelska bilderböcker, pysselmaterial, spel, pussel m.m. är varmt välkommet. Även tjejkläder i storlekarna 128-150 besövs. Hör av dig till mig på susanna.benckert@hotmail.com.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan