Min blogg - Susanna i Ghana

Ändring av kontonummer för bidrag

Nytt kontonummer!

 

 

Bankgiro 119-6278

 

 

Har äntligen fått bankgiro och detta är alltså det som nu gäller för bidrag till mitt arbete med barnhemmet.

 

Ni som tidigare har stöttat oss med regelbundna bidrag (och som inte har blivit kontaktade av mig på mail angående detta), var snälla och ändra till bankgirot. Hör även gärna av er så att jag får er mailadress, då jag gärna ser att jag kan ha lite direktkontakt med våra fina bidragsgivare :)

 

(Alla banker accepterar inte att registrera överföring månadsvis till Bankgiro. Du kan då istället registrera följande företagskontonummer: 5227-1020344 (SEB). Bankgirot är kopplat till detta företagskonto och pengarna hamnar alltså därför på samma plats ändå)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan