Min blogg - Susanna i Ghana

En helt fantastisk kväll

I onsdags bar det iväg till Nyköping där det bjöds på en helt fantastiskt fin och välorganiserad kväll. Ett välgörenhetsjulbord gick av stapeln, till förmån för barnhemmet.

 

Hjärtat och hjärnan bakom denna kväll heter Terese och kommer att komma ner till oss på barnhemmet som volontär under två månader i vår. Kvällen var så oerhört välplanerad och ett enormt stort och beundransvärt jobb har lagts ner. Allt i från dekoration, lokal och personal, till artister, mat och dryck var sponsrat kvällen till ära. Detta betydde att hundra procent av kostnaden per kuvert gick direkt till barnhemmet. Stämningen var på topp och det fina budskapet att alla kan göra något, flödade. God mat och helt fantastisk underhållning. Oerhört glad och tacksam att så många fina själar engagerar sig för våra underbara barns skull. Det värmer mitt hjärta. Ett bildspel med fina bilder från barnhemmet rullade i bakgrunden på scen och jag själv bjöds upp på scen för att berätta om vårt arbete och knyta ihop säcken lite varför denna kväll hade anordnats. 

 

Det blev den bästa kvällen på väldigt länge och den glädje och tacksamhet jag kände sitter kvar djupt i mitt inre! STORT tack till Terese och alla andra som hjälpte till att göra denna kväll möjlig. Över 40.000 kr samlades under kvällen in och jag finner verkligen inga ord. Värt att tilläggas är också att all mat som blev över från kvällen, skänktes till ett härbäge för hemlösa i Nyköping. Välgörenhet på fler än ett sätt, kan det bli bättre? Glädje och kärlek!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan