Min blogg - Susanna i Ghana

I väntan på tomten

Att julen är barnens högtid, fick jag alltid höra som liten. Det vill jag även att den ska få vara för barnen på barnhemmet och därför vill jag alltid försöka ge dem något litet extra vid denna tid. Julen symboliserar för många gemenskap och är många gånger väldigt känslig för barnen på barnhemmet, då dem påminns om deras egen situation och den gemenskap till sina egna familjer som de saknar.

 

I år kommer barnen att få två personliga små julklappar, som jag tror kommer att uppskattas till fullo. Den första julklappen består av en bilderbok på engelska, där huvudpersonen är barnet själv (boken trycks med barnets namn i handlingen). Barnet blir en hjälte i sin bok och får känna sig unik. Bokens handling varierar och är vald av mig, beroende på barnets ålder samt intresse. Den andra julklappen består av en liten påse innehållandes ett armband av bästa Anna som har "Smycken för Projekt Ghana" på Facebook. En påse till varje barn, märkt med deras namn och små fina budskap som "You are SPECIAL, you are LOVED, you are BEAUTIFUL". På armbanden (som alla är olika) hänger berlocker som livets träd och skyddsänglar. Det finns inget finare än att få barnen att känna sig unika och betydelsefulla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan