Min blogg - Susanna i Ghana

I väntan på tomten

Att julen är barnens högtid, fick jag alltid höra som liten. Det vill jag även att den ska få vara för barnen på barnhemmet och därför vill jag alltid försöka ge dem något litet extra vid denna tid. Julen symboliserar för många gemenskap och är många gånger väldigt känslig för barnen på barnhemmet, då dem påminns om deras egen situation och den gemenskap till sina egna familjer som de saknar.

 

I år kommer barnen att få två personliga små julklappar, som jag tror kommer att uppskattas till fullo. Den första julklappen består av en bilderbok på engelska, där huvudpersonen är barnet själv (boken trycks med barnets namn i handlingen). Barnet blir en hjälte i sin bok och får känna sig unik. Bokens handling varierar och är vald av mig, beroende på barnets ålder samt intresse. Den andra julklappen består av en liten påse innehållandes ett armband av bästa Anna som har "Smycken för Projekt Ghana" på Facebook. En påse till varje barn, märkt med deras namn och små fina budskap som "You are SPECIAL, you are LOVED, you are BEAUTIFUL". På armbanden (som alla är olika) hänger berlocker som livets träd och skyddsänglar. Det finns inget finare än att få barnen att känna sig unika och betydelsefulla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan