Min blogg - Susanna i Ghana

Som julafton varje dag

En stor del av min tid går just nu åt för att organisera kring insamlingen. Den 11 januari ska allt vara färdigpackat och redo för att åka till Ghana. Det är så fint att så många engagerar sig. Barn som skänker sina favoritklänningar och favoritmemory. Stort tack till er som hittills har skickat, lämnat och gett saker. De kommer bli så oerhört uppskattade och jag förutspår en lycka utan dess like. TACK! (Det finns fortfarande möjlighet att bidra, scrolla ner här på sidan så hittar du ett inlägg om vad vi gärna tar emot för saker!)

 

Igår kom självaste jultomten hem till mig med sex stora och sprängfyllda julklappssäckar! Innehållet går att skåda här på bilden. Jag finner verkligen inga ord! Om jag nästan tappade hakan, hur kommer då inte barnen att känna?  Allt man kan tänka sig mellan himmel och jord, inom pyssel, rit- och skrivmaterial. Jag kan bara tänka mig vilket himmelrike barnen kommer att känna att de är i, när vi packar upp allt detta med dem! STORT TACK för allt detta till Svanströms-Sveavägen Stockholm, Office Depot-Enhagsvägen Täby, Ensta Kakel&fix-Ulf Dahlberg, Mikaela, Hanna, Martina, Maria, Emma, Mimmi Jenny, Kicki, Ulla-Britt, Per, Maud och Lars!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan