Min blogg - Susanna i Ghana

Högtidsdagar i Ghana

Hoppas ni alla hade en fin julafton igår och att era tankar gick till alla dem som inte ser gemenskap och frosseri som någonting självklart. Idag är dagen då de flesta i världen firar jul och likaså barnen på barnhemmet. Imorse åt de spaghetti och fick varsin uppsättning nya kläder.Nyår är dock en större högtid i Ghana och den 1 januari är det festival runt om i byarna. Bilden här till vänster är tagen vid en annan stor högtid i Ghana, nämligen Independence Day i mars. I Kofi Ansah firas den dagen med pompa och ståt. Skolbarnen marcherar och byhövdingen håller tal. I år fick jag äran att dela ut priserna till de barn i skolan som har utmärkt sig på olika sätt. Om ett par år tror jag att även att våra barn står där och tar emot pris, men för mig är de redan värda varsin guldmedalj.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan