Min blogg - Susanna i Ghana

En kamp mot ormarna

Ett stort projekt hos oss och som kräver ständigt underhåll är att skövla träd och buskage. Eftersom detta görs med hjälp av machetes så tar det både mycket energi och tid. Då barnhemmet är omgivet av ren djungel är detta oerhört viktigt för att hålla borta farliga djur, som t.ex. giftormar. När vi byggde barnhemmet så blev Alwin ormbiten i foten, men som tur var så var det inte en giftorm den gången. 

Här på bilden är vi i full färd med att hugga ner alla höga palmer kring toaletterna. Vi upptäckte flera ormbon uppe i dessa palmer i våras och med rädsla för Black Mamba och Gabonorm, så beslöt vi att ta ner dem även fast vi går miste om alla kokosnötter som palmerna ger oss.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan