Min blogg - Susanna i Ghana

En tillit för framtiden

Det här är våra två äldsta goingar, Prince och Esenam. De blir 16 år gamla i år.

 

Ett långsiktigt mål och något som jag jobbar mycket för, är att bygga upp förutsättningar för att barnen ska kunna få välja sin egen framtid. Vi har lika många personligheter och framtidsdrömmar som vi har barn och det är någonting jag vill uppmuntra och stärka. Att barnen ska våga tro och drömma, att de kan ta sig dit de vill i livet.

 

Prince och Esenam är de som vi har börjat prata i dessa banor med extra mycket och också de som det kräver mest arbete kring. Det är svårt för dem att våga drömma, då de under hela sin uppväxt inte har vågat tänka bortom morgondagen då varje dag har varit en kamp. Successivt ökar nu deras tillit för framtiden och båda två har planer på att efter skolan gå som lärling för ett praktiskt yrke som t.ex sömmerska och snickare. Även om deras drömmar inte sträcker sig lika långt som för de yngre barnen, vilka t.ex. vill blir läkare och president, så vill jag kunna uppmuntra dem att tro på sig själva. Man måste våga tro, för att lyckas. En lång väg att gå, men inte en omöjlig sådan.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan