Min blogg - Susanna i Ghana

Sunday-laundry

I Ghana så är söndagen liten av en helig dag. Det mesta är stängt och man vilar samt går i kyrkan. Dock är det inte enbart en vilodag hos oss, utan även den stora tvättdagen. Barnens skoluniformer ska tvättas och även andra plagg.

Trots att jag efter många års träning nu så gott som har fått in den klassiska "knycken" i deras tvätteknik, så tycker de att vi som har de "snurrande maskinerna" inte alls kan tvätta. Redan vid 3-4 års ålder, kan nämligen barnen i Ghana tvätta och sköter om sina egna kläder. Lite skillnad mot i Sverige!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan