Min blogg - Susanna i Ghana

Action på drygt 25 kvm
Såhär har det sett ut de senaste dagarna på mina dryga 25 kmv. Nu är äntligen sju väskor färdigorganiserade och har transporterats iväg till Karlstad, för att så småningom åka vidare till Ghana. När kaoset lagt sig lite (förutom resterande tre väskor som ska packas..) så blev min lägenhet till en mindre filminspelningsplats istället. Det håller nämligen på att spelas in en dokumentär om mitt arbete med barnhemmet, både skildrat från Sverige och nerifrån Ghana. Mer om detta vartefter tiden går, men en liten första inblick i vad som sker just nu iaf! :)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan